ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 15. mai 2008

Vondt i hodet



I dag har jeg tenkt så det knaket på jobb. Så nå har jeg helt vondt i hodet. Godt å få gjort noe produktivt.
Så da er det godt å ha en hage å komme hjem til. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem, er å ta en kontrolrunde i hagen. Vanne litt og sjekke for Liljebiller. Merkelig nok er ganske lite av dem nå. Mulig det har noe med det tørre været å gjøre? Vel det vil jo vise seg så snart regnet kommer igjen.


Her i hagen sto det utrolig mange gyvel rundt om kring. Jeg har jobbet som en gal for å grave dem opp. Men to stk har fått lov til å stå. De kan jo være dekorative hvis de får lov til å vokse store nok. Her er den ene i blomst ved plattingen utenfor drivhuset. Lillegrå, katten min, lurer i bakgrunnen. Hun er alltid med når jeg er i hagen. Utfordringen er å få henne til å la være å grave der jeg har plantet eller sådd. Men det går som regel greit.
I fjor sådde jeg mange valmuer. Men visste ikke helt forskjellen på ettårige og staudevalmuer. Så etter at katten hadde gravd.. sukk.. så ble de kastet litt her og der. Men alle de ettårige blomstret fint hele sommeren. Men nå ser jeg jo at de som kom igjen var stauder. Og her er den ene med en kjempeknopp! Er så spent på hvilken farge den har. Mener å huske at det ikke skulle være den vanlige orangerøde. Så dette blir spennende. Har aldri sett en så stor knopp på en valmue før. Ser nesten litt ut som et monster.



Blogglisten

2 kommentarer:

Min Verden sa...

Du begynner ettermiddagen akkurat som jeg. Runden rundt - drepe liljebiller! Det har vært mange hos meg, kommer vel tilbake når de klekker? Deilig å se hos deg. Pottene var fantastiske. Gleder meg til alle frøene kommer. Det er en herlig tid akkurat nå. Hanne

Min Verden sa...

Hei du. Koppen er kjøpt på Vinterbrosenteret. Den er fra Green gate, sikkert en forhandler i nærheten av deg, men hvis du skal på Tusenfryd i sommer er butikken Dorothea tingen for mor. Jeg er ikke på hagegal. Jeg har vært inne og lest, men ny i bloggen. Har vært kommunepolitiker i 12 år og småbarnsmamma med jobb, så det har ikke vært mye tid til det. Nå derimot... :) Vi ses. Hanne

Related Posts with Thumbnails